A+ A A-

کیک پنیر و شاتوت

این کیک در واقع نوعی چیزکیک ساده است

 

مناسب برای :8 نفر

زمان آماده سازی : 1 ساعت

چیزکیک پرتقال، کیک سبکی است که نیاز به 40 دقیقه زمان برای پخت دارد. البته مثل بقیه چیزکیک‌ها زمانی نیاز است تا چیزکیک داخل یخچال خنک شود و فیلینگ آن کاملا خودش را بگیرد. در این‌جا از پنیر ریکوتا استفاده شده که می‌توانید با پنیر خامه‌ای جایگزین کنید.

مواد لازم:

پنیر خامه‎ای

750 گرم

شکلات سفید

100 گرم

خمیر

1 ورقه

شکر دانه ریز

¾ پیمانه + ½ پیمانه

شاتوت یا توت‌فرنگی

⅔ پیمانه

تخم مرغ

3 عدد

آب پرتقال تازه

2 قاشق غذاخوری+ ½پیمانه

پوست پرتقال رنده‌شده

3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. ابتدا فر را تا دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2.   خمیر کیش یا پای را از قبل درست کنید یا اینکه آماده بخرید. ته یک قالب کمربندی گرد 22 سانتی‌متری را با خمیری که به همان اندازه برش داده شده بپوشانید.
  3. روی خمیر را چنگال بزنید تا پف نکند سپس آن را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. وقتی خمیر را داخل فر قرار می‌دهد درجه را روی 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  4. پوست پرتقال را ریز رنده کنید.
  5. پنیر خامه‌ای، نیمی از پوست پرتقال، 2 قاشق آب پرتقال، ¾ پیمانه شکر و تخم‌مرغ را مخلوط نموده و هم زده تا تقریبا نرم و روان شوند. شکلات سفید را خرد کنید.
  6. شکلات را افزوده و هم بزنید. مخلوط را روی کراست کیک که اکنون پخته شده و کمی خنک شده بریزید.
  7. پرک بادام و توت‌فرنگی یا تمشک یا شاه‌توت را روی فیلینگ بریزید. اگر در فصلی این کیک را می‌پزید که  میوه‌های گفته شده در دسترس نبودند می‌توانید از میوه‌های یخ‌زده استفاده کنید یا با میوه‌های ترش و دلخواه خود جایگزین کنید.
  8. به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی‌که فیلینگ کیک خود را بگیرد داخل فر قرار دهید سپس بعد از اینکه در دمای اتاق خنک شد برای چند ساعت و یا یک شب داخل یخچال قرار دهید.
  9. برای سرو این چیزکیک کمی شربت پرتقال رویش بریزید تا جلوه بیشتری داشته باشد.
  10. شربت پرتقال را به این ‌صورت درست می‌کنیم؛ ½ پیمانه شکر، ½ پیمانه آب پرتقال و ¼ پیمانه آب سرد را در یک تابه روی حرارت بالا ترکیب کنید.
  11. به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود، بجوشانید.
  12. نیم دیگر پوست پرتقال را افزوده و هم بزنید. اجازه دهید تا مواد خنک شوند.
  13. می‌توانید کمی پرک بادام نیز اضافه کنید. در نهایت شربت را روی کیک ریخته و سرو کنید.



منب : پارسه گرد

Login or Register

LOG IN