A+ A A-

رستوران ایتالیایی خوب: بن جو

رستوران بن جو فعاليت خود را از اواخر سال 91 آغاز كرد. اين رستوران براى نخستين بار در ايران پيتزاى سنتى ا يتاليايى را در تنور هيزمى در حضور مشتريان طبخ می‌كند و پيتزاهايى بر اساس سفارش مشتريان عزيز ارايه مى‌كند.

اين رستوران را يكى از متخصصان و مشاوران با سابقه كسب و كار -که سابقه راه‌اندازى و توسعه رستورانهاى موفق تهران را در كارنامه خود دارد- با همراهی تيمی قدرتمند و با تجربه را ه‌اندازى كرده است. 

بخش پيتزا توسط ماريو فورتوناتو قهرمان سال 2007 پيتزاى جهان راه‌اندازى و منوى اين بخش توسط وى طراحى شده كه اين منو بر اساس مطالعات صورت گرفته توسط احمد زعيم همكار وى و سرآشپز بخش پيتزاى بن جو و مدرس و مشاوراین سبك پيتزا در ايران، بومى شده است.

اين سبك پيتزا به دليل عمل آورى طبيعى نان، پخت كوتاه مدت در تنورهيزمى و... علاوه بر خوش طعم بودن از نظر غذايى بسيار سالمتر از پيتزاى رايج در ايران است.

بن جو همچنين انواع استيكهاى متنوع، غذاهاى دريايى، نوشيدنى طبيعى، سالادهاى خاص، نوشيدنیهاى گرم، دسرهاى متنوع ايتاليايى و غذاهاى گياهى را نيز در منوى خود گنجانده است.

 به اعتقاد بسیاری از مشتریان پیتزاها و پاستاها در این رستوران در بالاترین سطح کیفی است و این رستوران بهترین رستوران ایتالیایی تهران است.


در بن جو مى‌توانيد از اينترنت رايگان هم لذت ببريد.

Login or Register

LOG IN